Nieuw binnen: PUMA MagMax Nitro

22 August 2024
Nieuw binnen: PUMA MagMax Nitro

Maximale demping en comfort kun je verwachten van de PUMA MagMax Nitro! Deze loopschoen voorziet je van een waanzinnig zachte demping onder je voeten, zonder concessies te doen op een responsieve en energieke bounce. Een perfecte combinatie voor al je langere kilometers die op het programma staan. Met een ontwerp dat zacht, ademend en stevig is worden je voeten onderweg verwend met het gewenste comfort en ben je zeker van elke stap. De MagMax is er om je benen licht en fris te laten voelen, zodat je volop geniet van iedere run!

In deze review delen we de nieuwe updates van de PUMA MagMax Nitro, en voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale loopschoen
  • Heel drop: 8 mm
  • Gewicht: M 290 g/ V 237 g
  • Materiaal bovenwerk: Engineered Mesh, PWRTAPE
  • Materiaal tussenzool: NITROFOAM™
  • Materiaal slijtzool: PUMAGRIP
Technologieën & Specificaties

Highlights van de PUMA MagMax Nitro

  • NITROFOAM™ voor lange runs: Lopers die op zoek zijn naar een maximale zachte demping, profiteren flink van het NITROFOAM™ in de tussenzool. Deze demping biedt de perfecte combinatie van zachtheid en een energieke bounce om hier tijdens de langere runs of op hersteldagen van te genieten.
  • Ademend en stevig bovenwerk: Het ademende bovenwerk is gemaakt van technisch mesh dat zich uitstekend aanpast aan je voeten tijdens de lange runs. Dankzij PWRTAPE verstevigingen kun je rekenen op extra ondersteuning en een goede lockdown van je voeten.
  • Comfort voor je voeten: Het ontwerp is erop ingericht om je te verwennen met een super zachte en comfortabele pasvorm. De luxe gebreide tong en de hielkussentjes zorgen voor een heerlijke zachtheid waardoor elke run aangenaam is.
  • PUMAGRIP geeft je vertrouwen: De PUMAGRIP buitenzool biedt genoeg grip en tractie om je zelfverzekerd te voelen op verschillende ondergronden. Ook is deze zool duurzaam, zodat je schoen extra lang meegaat.

Conclusie

De PUMA MagMax Nitro tilt comfort en demping naar een hoger niveau, ideaal voor al je lange afstanden en hersteltrainingen die je moeiteloos wilt afwerken.

Met het innovatieve NITROFOAM™ in de tussenzool krijg je een perfecte balans tussen zachte demping en energieke veerkracht. Het ademende bovenwerk vormt zich perfect naar je voeten, terwijl de PWRTAPE-verstevigingen zorgen voor extra stabiliteit.

Een extra vleugje luxe kun je verwachten van het zachte ontwerp voor maximaal comfort, en de duurzame PUMAGRIP buitenzool geeft je vertrouwen op verschillende ondergronden. Eén ding is zeker, met de MagMax Nitro geniet je van energie, comfort en grip bij elke stap!