Nieuw binnen: Nike Pegasus Plus

5 August 2024
Nieuw binnen: Nike Pegasus Plus

Het is tijd om meer snelheid aan je trainingen toe te voegen met de Nike Pegasus Plus loopschoen! Deze snelle Plus-versie wordt ook wel beschouwd als de derde editie van de Pegasus Turbo en stelt zeker niet teleur. Wat je vooral kunt verwachten is een extra dosis pit met een goede stabiliteit tijdens je dagelijkse runs. De Plus geeft waanzinnig veel energie terug voor een trainingsschoen, waardoor je eenvoudig het tempo kunt opvoeren. Met een licht en ademend bovenwerk worden je voeten verwend met genoeg comfort. Ben je klaar om je trainingen naar een hoger niveau te tillen?

In deze review delen we de nieuwe updates van de Nike Pegasus Plus, en voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale loopschoen
  • Heel drop: 10 mm
  • Gewicht: M 267 g/ V 245 g
  • Materiaal bovenwerk: FlyKnit bovenwerk
  • Materiaal tussenzool: ZoomX foam
  • Materiaal slijtzool: Slijtvast rubberen zool
Technologieën & Specificaties

Kenmerken van de Nike Pegasus Plus

  • Meer energie: De vernieuwde tussenzool is voorzien van het veerkrachtige ZoomX foam. Dit is een licht en zacht PEBA-schuim dat meer energie teruggeeft dan je gewend was van eerdere Pegasus Turbo-versies.
  • Vertrouwde comfortabele pasvorm: Deze schoen is geschikt voor je alledaagse trainingen dankzij het vertrouwde, stabiele en comfortabele ontwerp. De hogere hielkraag zorgt ervoor dat je voeten stevig in de schoen zitten en ook draag de smallere pasvorm bij aan een goed omsloten gevoel van de voeten.
  • Ademend en licht bovenwerk: Het FlyKnit bovenwerk heeft nauwkeurig aangebrachte perforaties voor een hoog ademend vermogen, waardoor je voeten heerlijk kunnen ventileren. Ook dragen deze perforaties bij aan een lichter gewicht van de schoen.
  • Extra grip: De slijtvast rubberen buitenzool bestaat uit twee delen dat voor meer flexibiliteit zorgt en de schoen lichter maakt. Dankzij een dieper profiel kun je rekenen op een goede grip en tractie op verschillende ondergronden.

Conclusie

Met de Nike Pegasus Plus voeg je moeiteloos snelheid toe aan je dagelijkse trainingen. Deze snelle Plus-versie biedt een fijne combinatie van stabiliteit en responsiviteit waardoor elke stap een verdiende boost krijgt.

Het veerkrachtige ZoomX foam zorgt eenvoudig voor meer snelheid, terwijl het bovenwerk je voeten een ademend en licht gevoel geeft op elk moment. Dankzij de rubberen buitenzool die flexibel is en een fijne grip biedt, durf je elke ondergrond aan.

Dus ben je op zoek naar een vertrouwde schoen die net wat meer pit geeft tijdens je dagelijkse trainingen? Dan is de Nike Pegasus Plus de perfecte keuze om je loopdoelen met gemak te overtreffen!