Nieuw binnen: New Balance Fresh Foam X 1080 v14

8 October 2024
Nieuw binnen: New Balance Fresh Foam X 1080 v14

Zeg volmondig ja tegen comfort met de New Balance Fresh Foam X 1080 v14. Dit is dé loopschoen die topprestaties wil combineren met een ultiem comfortabel gevoel. Met de bekende Fresh Foam X demping die in een vernieuwd jasje is gestoken, voelt elke stap als een verende landing. Ideaal voor al je lange runs, maar ook tijdens snellere tempotrainingen laat deze schoen je niet in de steek. Het vernieuwde bovenwerk sluit als een tweede huid rond je voet en ademt moeiteloos met je mee, zodat je ook hier aan comfort niets tekort komt. Met de Fresh Foam X 1080 v14 kom je tijdens elke afstand perfect uit de voeten en haal je elke dag weer het beste uit elke kilometer!

In deze review delen we de nieuwe updates van de New Balance Fresh Foam X 1080 v14, onze ervaring en uiteraard ook voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale hardloopschoen
  • Heeldrop: 6 mm
  • Gewicht: M  302 g / V  237 g
  • Materiaal bovenwerk: Engineered Mesh
  • Materiaal tussenzool: Fresh Foam X
  • Materiaal slijtzool: Ndurance™ l
Technologieën & Specificaties

Kenmerken van de New Balance Fresh Foam X 1080 v14

  • Maximaal comfort bij elke stap: De schoen is voorzien van een nieuwe Fresh Foam X tussenzool voor een super comfortabele demping. Bij het neerkomen van je voeten ervaar je een zacht en responsief gevoel, wat ideaal is voor al je verschillende runs. Ook bestaat dit schuim voor ongeveer 3% uit biologisch materiaal om de ecologische voetafdruk te verkleinen.
  • Moeiteloos afrollen: Dankzij verticale en flexibele inkepingen op de zool rolt je voet beter af. Ook zorgen deze inkepingen ervoor dat je meer stijfheid ervaart bij de voorvoet voor een ondersteunend en begeleidend gevoel.
  • Ademend en naadloos bovenwerk: Het nieuwe bovenwerk van Engineered Mesh is super ademend, droogt snel én is naadloos. Hierdoor wordt je uitsluitend verwend met comfort en blijven je voeten fris tot in de laatste kilometers.
  • Verbeterde duurzaamheid: De Ndurance™ buitenzool is gemaakt van slijtvast materiaal en er is extra rubber toegevoegd op plekken die meer worden belast. Hierdoor gaat de schoen een stuk langer mee en profiteer je nóg langer van een uiterste soepele loopervaring.

Conclusie

Voor iedereen die comfort hoog op zijn wensenlijstje heeft staan, is de New Balance Fresh Foam X 1080 v14 de perfecte schoen!

Van een vernieuwde Fresh Foam X tussenzool voor een luxueuze demping tot aan het ademende en naadloze bovenwerk, elk detail is ontworpen voor maximaal comfort. Daarnaast biedt de duurzame Ndurance™ buitenzool extra slijtvastheid, zodat je zonder zorgen nog meer kilometers kunt verslinden.

Ervaar zelf het verschil en ontdek hoe de Fresh Foam X 1080 v14 je elke keer weer een soepele, moeiteloze run bezorgt. Of je nu traint voor een persoonlijk record of gewoon wilt genieten van elke stap, deze schoen stelt nooit teleur.