Nieuw Binnen: Garmin Fenix 8

28 August 2024
Nieuw Binnen: Garmin Fenix 8

Maak kennis met de Garmin Fenix 8, het ultieme sporthorloge voor hardlopers die meer willen! Deze nieuwste versie combineert luxe met prestaties, waardoor je niet alleen stijlvol voor de dag komt, maar ook het maximale uit elke trainingen kunt halen. Het biedt je alle tools om je runs slimmer en efficiënter aan te pakken. Monitor je prestaties nauwkeuriger dan ooit en analyseer je data om elke training te optimaliseren. Van tempo tot hartslag – de Garmin Fenix 8 geeft je inzichten die weer nuttig kunnen zijn voor je volgende run. Wil je meer uit je hardloopprestaties halen en nieuwe doelen bereiken? Dit horloge zorgt ervoor dat je elke stap vol vertrouwen zet! 
 
In deze review delen we de nieuwe updates van de Garmin Fenix 8 en hoe deze helpen om je runs te verbeteren.  

Technologieën & Specificaties 

  • Type horloge: Sporthorloge 
  • Formaat:  43, 47 en 51 mm 
  • Gewicht: 60 gram
  • Display: AMOLED-scherm (bij de AMOLED-versie), MIP-scherm (bij de Solar-versie), touchscreen, Power Sapphire™ lens
  • Hartslagsensor: Elevate 5 
     
  • Batterijduur: Tot 10 dagen in smartwatchmodus
Technologieën & Specificaties 

Highlights van de Garmin Fenix 8

  • AMOLED-scherm Een grote verandering is het felle AMOLED-scherm, die ervoor zorgt dat je beter de informatie van het display kunt aflezen op elk moment van de dag. Ook in het volle zonlicht kun je het scherm goed blijven gebruiken.
  • MIP-scherm: Voor lopers die op zoek zijn naar een nog langere batterijduur, biedt de Solar-versie de perfecte oplossing. Dit model heeft namelijk een MIP-scherm in plaats van een AMOLED-scherm, waarbij de oplaadlens op zonne-energie werkt voor een langere batterijduur.
  • Stevig ontwerp: Met de krasbestendige Power Sapphire™ lens en een stevige titaniumrand kun je rekenen op een robuust ontwerp die wel tegen een stootje kan.
  • Nieuwste hartslagsensor: Het horloge zal uitgerust zijn met de nieuwste Elevate 5 hartslagsensor die super nauwkeurige informatie geeft over je hartslag. Ook biedt deze nieuwste sensor extra functies zoals het meten van je huidtemperatuur.
  • Verschillende maten: De gloednieuwe display is beschikbaar in drie maten: 43, 47 en 51 mm. Hierdoor heb je deze keuze om te bepalen wat beter bij je pols past en fijner zit tijdens het lopen.
  • Krachtigere batterij tot 10 dagen: Dankzij een krachtigere batterij zal deze tot 10 dagen in smartwatchmodus kunnen meegaan en hoef jij je geen zorgen meer te maken over de batterijduur. Zo stap je met een gerust hart de deur uit als er een lange duurloop op het programma staat.

De Garmin Fenix 8 is het ultieme sporthorloge voor lopers die alles uit hun trainingen willen halen. Dit model brengt stijl en functionaliteit perfect samen om elke run efficiënter te maken. 
 
Met het heldere AMOLED-scherm lees je moeiteloos informatie af, zelfs in fel zonlicht, en dankzij het stevige ontwerp kan dit horloge wel tegen een stootje. Je kunt rekenen op uiterst nauwkeurige en uitgebreide metingen van je hartslag tot aan de juiste navigatie. Verkrijgbaar in drie maten biedt het horloge comfort voor iedereen, terwijl de verbeterde batterijduur je langer laat profiteren van de handige functies.
 
Dit horloge is de perfecte keuze voor lopers die streven naar het verbeteren van hun runs, elke dag weer. De beste tools worden verpakt in een chic design, zodat je helemaal klaar bent om iedere loopsessie te presteren in stijl! 

Garmin Fenix 8

BE LIMITLESS

Garmin Fenix 8

Voor fanatieke sporters, atleten en avonturiers

Garmin Fenix 8

Waterdicht tot wel 100 m

Garmin Fenix 8

Sportspecifieke work-outs