Nieuw binnen: Brooks Hyperion Max 2

1 August 2024
Nieuw binnen: Brooks Hyperion Max 2

Profiteer van een super responsieve demping met de Brooks Hyperion Max 2! Deze loopschoen is snel en beschermend voor al je runs op topsnelheid. Zodra je voeten de grond raken geniet je van nóg meer bounce, comfort en snelheid en haal je het maximale uit elke pas. Met zijn prestatiegerichte pasvorm voel je je zeker op elk moment, terwijl je voeten moeiteloos naar voren worden gestuwd en je extra energie overhoudt voor de laatste kilometers. Of je nu bezig bent met een snelle tempotraining of je persoonlijke records wilt breken, de Brooks Hyperion Max 2 ondersteunt je topsnelheid van start tot finish.

In deze review delen we de nieuwe updates van de Brooks Hyperion Max 2, en voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale loopschoen
  • Heel drop: 6 mm
  • Gewicht: M 256 g/ V 230 g
  • Materiaal bovenwerk: 3D Fit Print bovenwerk
  • Materiaal tussenzool: DNA FLASH v2 demping, RapidRol Rocker, SpeedVault Plate
  • Materiaal slijtzool: Rubberen slijtzool
Technologieën & Specificaties

Kenmerken van de Brooks Hyperion Max 2

  • Demping is 10% responsiever: De tussenzool is voorzien van DNA FLASH v2 demping dat 10% responsiever is dan zijn voorganger. Zodra je voeten de grond raken krijg je waanzinnig veel energie terug voor een super comfortabel gevoel, iedere run weer.
  • Soepele overgangen: De RapidRoll Rocker werkt samen met een SpeedVault Plate om een moeiteloze overgang van hiel naar teen te bewerkstelligen. Hierdoor word je snel naar voren gestuwd en bespaar je energie die je voor het laatste gedeelte goed kunt gebruiken.
  • Pasvorm gericht op presteren: Het 3D Fit Print bovenwerk bestaat uit een ademend mesh om onderweg goed te kunnen ventileren. Het vormt zich perfect naar je voeten voor een ondersteunend gevoel van start tot finish, zonder dat het beknellend aanvoelt.
  • Stabiel en duurzaam ontwerp: Ongeacht welke run er op het programma staat, je kunt altijd rekenen op stabiele én duurzame kilometers. De schoen is gemaakt van gerecycled materiaal dat gelijk staat aan zeven plastic waterflessen. Alles voor een groenere toekomst!

Conclusie

Ervaar ongekende responsiviteit met de Brooks Hyperion Max 2! Deze loopschoen combineert snelheid en bescherming, perfect voor al je snelle runs zonder in te leveren op comfort. Met elke stap voel je een extra boost aan energie waardoor je het meeste uit elke run haalt.

Je voeten worden verrast met 10% meer responsiviteit dankzij de tussenzool met DNA FLASH v2 demping. De RapidRoll Rocker en de SpeedVault Plate werken perfect samen voor een soepele en energiebesparende overgang van hiel naar teen, om in de laatste kilometers nog wat extra te kunnen geven.

Het mesh bovenwerk is ademend, ondersteunend en past zich uitstekend aan je voeten aan. Precies wat je nodig hebt om met een comfortabel gevoel je snelle kilometers te trotseren. Deze schoen is een milieuvriendelijke keuze die je bij elke run helpt je topsnelheid te bereiken!