Coming Soon: Brooks Glycerin Max

17 September 2024
Coming Soon: Brooks Glycerin Max

Ontdek een compleet nieuwe loopervaring, stap in de wereld van de Brooks Glycerin Max. Deze neutrale loopschoen is perfect voor wie maximaal wil genieten van elke stap, met comfort als hoogste prioriteit. Uitgerust met Brooks' nieuwste DNA-Tuned tussenzool trakteer je jezelf en je gewrichten op verbluffende zachtheid en eindeloze energie. Ervaar het gevoel dat je niet te stoppen bent. Met de Brooks Glycerin Max is geen enkele stap té veel.

In deze review delen we de kenmerken van de Brooks Glycerin Max, en voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.

Brooks brengt de Glycerin MAX in beperkte oplage uit op 1 oktober, wij delen alvast de eerste details.

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale loopschoen
  • Heeldrop: 6 mm
  • Gewicht: M  298 g / V  269 g
  • Materiaal bovenwerk: Geweven bovenwerk
  • Materiaal tussenzool: Nitrogen infused DNA-Tuned tussenzool
  • Materiaal slijtzool: Rubberen buitenzool
Technologieën & Specificaties

Kenmerken van de Brooks Glycerin Max

  • Maximale demping: Ervaar ultrazachte demping, dankzij een extra dik pakket foam met een stapelhoogte van 45 mm bij de achtervoet en 39 mm bij de voorvoet. De krachtige schokdemping ontlast je gewrichten, zodat je benen fris blijven voor nog een kilometer of herstellen na een zware run.
  • DNA Tuned-tussenzool: De gloednieuwe DNA-Tuned tussenzool is dé nieuwe energiebron voor eindeloze loopsessies. Het unieke aan deze tussenzool is het aanpassingsvermogen tijdens elke fase van je looppas. Grotere zachte cellen in de hiel zorgen voor zachte, gedempte landingen, terwijl kleinere stevige cellen in de voorvoet krachtige afzettingen leveren. Deze dynamische mix laat je met minder inspanning en meer efficiëntie bewegen, zodat je overhoudt om alsmaar door te gaan.
  • Moeiteloze overgangen: Laat de Glycerin Max je begeleiden in de ultieme loopbeweging met de Brooks' GlideRoll Rocker-technologie in de tussenzool. Deze extreem gebogen neus maakt elke overgang van hiel naar teen vloeiend, vermindert spierbelasting bij de enkels en voorkomt blessures. Het springplateau bij de neus helpt je zonder extra inspanning krachtig af te zetten.
  • Heeldrop van 6 mm: In tegenstelling tot de “gewone” Glycerin heeft de Max een heeldrop van 6 mm. De 6 mm drop biedt een meer natuurlijke loophouding, met een ideale balans tussen ondersteuning en flexibiliteit.
  • Veelzijdig bovenwerk: De Glycerin Max heeft een lineaire leest in het bovenwerk dat aansluit bij verschillende voettypes en ruimte biedt voor een inlegzool. Het drievoudige bovenwerk biedt ultiem comfort en stevige ondersteuning, terwijl grotere ventilatieopeningen zorgen voor optimale ademing. Het opvallende doorlopende logo verbindt bovenwerk en tussenzool visueel, terwijl het brede plateau en verhoogde zijwanden extra stabiliteit bieden bij de hoge stack height.

Conclusie

De Brooks Glycerin Max, maakt elke herstelrun, afstandsloop en dagelijkse ronde lichter, makkelijker, leuker. Precies zoals het hoort. Deze loopschoen vraagt je niet om tot het uiterste te gaan, maar wil je vooral lekker laten lopen.

De extra dikke Nitrogen infused DNA Tuned-tussenzool maakt elke landing heerlijk zacht en elke aanzet krachtiger dan ooit. Voeg daar de GlideRoll Rocker-technologie aan toe en je ervaart van begin tot eind een moeiteloze loopbeweging. Afgewerkt met een rubberen slijtzool heb je goede grip op het asfalt en werk je elke training vol vertrouwen af.

De Glycerin Max is een bron van energie en beloont je inspanning met zachtheid, kracht en plezier—essentiële eigenschappen voor elke loper, keer op keer.