Nieuw binnen: adidas Ultraboost 5x

15 July 2024
Nieuw binnen: adidas Ultraboost 5x

Houd je energielevel all-time high met de terugkomst van een loopicoon. De adidas Ultraboost-serie presenteert zijn nieuwste aanwinst de: adidas Ultraboost 5x. Deze loopschoen is lichter dan zijn voorganger, dempt beter dan ooit en blaakt van de energie. Laat de energie door je aderen stromen bij elke stap die je zet en ervaar elke dag en bij elke meter die je zet het gevoel dat je niet te stoppen bent.

In deze review delen we de nieuwe updates van de Ultraboost 5x, onze ervaring en uiteraard ook voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.</p

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale loopschoen
  • Heel drop: 10 mm
  • Gewicht: M 265 g/ V 241 g
  • Materiaal bovenwerk: Primeknit Bovenwerk
  • Materiaal tussenzool: Boost tussenzool, Lightboost
  • Materiaal slijtzool: Continental rubberen buitenzool

Kenmerken van de adidas Ultraboost 5x

  • Boost je run: Uitgerust met een adidas’ lichtste, meest dempende en ultra-energieke foam genaamd, Lightboost geniet je van de hoogste mate van energieteruggave bij elke stap die je zet. Het unieke molecuulontwerp creëert het lichtste BOOST-foam ooit. Honderden energievolle BOOST-capsules bieden ongeëvenaard comfort en demping, waardoor je voeten alles aankunnen en fit blijven voor extra (snelle) meters.
  • He’s got your back: Het extra externe hielstuk zorgt voor extra ondersteuning, daar waar het hoort. Je voet blijft in het “gareel”, waardoor je geniet van de benodigde stabiliteit om ongestoord de stappen te maken die je wilt.
  • Next level ondersteuning: Blijf in de flow met het adidas Torsion Systeem. Dit systeem zorgt voor een natuurlijk looppatroon, zonder zware correcties. Torsion laat de ene stap naadloos in de andere overvloeien, wat zorgt voor extra balans en je zonder zwikken of knikken moeiteloos harder kunt.
  • Primeknit Upper: De ultieme pasvorm bestaat, ervaar het zelf maar eens. De Ultraboost 5 heeft een Primeknit bovenwerk, die met zijn sok-achtige pasvorm zich aanpast naarmate de run lengt, wanneer je voeten mogelijk beginnen te zwellen. Geen beknellingen of schurende randjes, deze schoen zit zo lekker dat je hem nooit meer uit wil doen.
  • Grip op de zaak: Ervaar grip van wereldklasse met de Continental™ rubberen buitenzool. Niet voor niets dat deze buitenzool te vinden is bij vele andere adidas schoenen en zo ook bij de Ultraboost 5x. De schoen zorgt voor perfecte tractie, grip en ongekend soepele overgangen en brengt runs op droge tot natte dagen tot een goed eind.

Conclusie

De adidas Ultraboost 5x is er om je PR’s na te jagen elke dag weer. Deze neutrale loopschoen is een bron van energie en levert continue energie terug bij elke stap die je zet, zodat je bijna net zo fris terugkomt als toen je begonnen was.

Van start tot finish geniet je van een onuitputtelijke energiebron die mede mogelijk gemaakt wordt door adidas’ lichtste en meest energieke BOOST-zool, het Torsion systeem wat zorgt voor een natuurlijk looppatroon en uiteraard de Continental™ rubberen-loopzool voor betrouwbare grip in welk weertype dan ook. Een gouden formule, die je sneller en energieker brengt naar de finish dan ooit tevoren.

Kortom ben je op zoek naar een loopschoen die je onoverwinnelijk laat voelen en je laat stralen van de eerste tot de laatste kilometer? Dan is de adidas Ultraboost 5x jouw ticket to success. Deze loopschoen levert non-stop energie zodat je elke afstand van 5k tot verre afstanden op vol vermogen kunt afleggen